Samarbetspartners!

“In union there is strength!”

Vi är så glada och stolta över att få presentera våra samarbetspartners!

Fatous Passion 

Fatous Passion är ett hudvårdsföretag som gör handgjord, naturlig hudvård som passar alla, men särskilt hud med mycket melanin. Samtliga produkter består av naturliga råvaror och samtliga vispade oljor är ekologiska. Samtliga produkter är certifierade. Fatous Passion satsar på kvalitet och naturliga råvaror.

 

My sisters hair 

My sisters hair älskar och bryr oss om hår. Som kund hos sätter de dig och ditt hår i centrum. De välkomnar alla hårtyper men specialiserar sig på lockigt hår och afro. Hos dem får du hjälp med val av behandling samt  tips och råd om hur du ska sköta håret mellan dina besök. Som kund kan du känna dig trygg i deras händer!

 

Pärlgrossisten 

Pärlgrossisten startades som en liten hobbyverksamhet vintern 2006 i Kävlinge och har med tiden vuxit till en av Sveriges populäraste pärlbutiker på nätet. Sedan 2012 ägs verksamheten av Lyson AB i Borås.

De har ett brett sortiment och erbjuder god kvalité till låga priser. Detta kan de göra tack vare flera bra inköpskontakter utan mellanhänder. Deras målgrupp är både privatpersoner och företag, som tillverkar smycken och/eller säljer detaljer.

Målsättning
Pärlgrossistens målsättning är att tillgodose alla behov med ett stort sortiment av olika produkter såsom sötvattenspärlor, glaspärlor och olika smyckesdetaljer såsom lås, kedjor, tags, mellandelar och mycket mer.

Miljösäkring
De jobbar enbart med leverantörer som kan garantera  dem att produkterna är nickel, bly och kadmiumsäkra. Vid varje inleverans nickelsäkrar de produkterna själva. Dessutom så gör de kontinuerliga miljökontroller tillsammans med oberoende tredjepart för att säkerhetställa produkterna från deras leverantörer. De följer den kemikalielagstiftning som finns inom både Sverige och EUs lagkrav t.ex. “Reach förordningen”.

Makeupartister 

Mai Njie 

Jag är utbildad Makeup artist som har varit med om mycket när det gäller branschen! Jag pluggade 3 år till stylist på plusgymnasiet som ligger i Stadshagen,Stockholm.

Jag fick chansen att sminka en look för tidningen Thiiird Magazine och klä på modeller på Sthlm fashion week. Efter studenten började jag jobba på Sephora det var ett år med massa lärdomar och skratt med härliga kollegor! Men jag kände att jag ville och kunde mer. Jag fick senare jobb för Nars cosmetics, jag var den första som arbetade där i så ung ålder. På fritiden ägnar jag mig åt att frilansa. Jag sminkar då för privat personer och kan ställa upp på event!

 

 

Önskar du samarbeta med oss? Tveka inte att mejla in till oss på info@melanique.se

X